Over Janneke

Mijn naam is Janneke! Liefhebber van geneeskrachtige kruiden, bomen & paddenstoelen, muziek, yoga, natuurlijk (moes)tuinieren, lezen, dieren, gezonde & veganistische voeding en spirituele ontwikkeling.

Het is mijn missie om de verbinding tussen jou en de natuur te herstellen en daarmee ook de verbinding met jezelf. Ik ben geboeid door de helende kracht van de natuur en wil dit anderen ook graag laten ervaren. Zowel mentaal door simpelweg in stilte tegen een boom te zitten. Ik neem je graag mee op een (stilte)wandeling om te ‘dwalen met aandacht’. Een mooie manier om uit je hoofd te komen en in je hart. We gebruiken hierbij al onze zintuigen en nemen de tijd om te aarden, te verwonderen en te verbinden met het seizoen, de natuur en onszelf. Om deze wandelingen nog verder te verdiepen, heb ik de Natuurcoach opleiding bij Innersteps met succes afgerond. Je kunt ook een 1:1 natuurcoachingtraject volgen bij mij.

Maar ook fysiek kun je de helende kracht van de natuur ervaren, bijvoorbeeld door het gebruik van (zelfgemaakte) paddenstoelenextracten, kruidentheeën en tincturen bij ziekte en kwaaltjes. Tijdens mijn wilde kruiden- wandelingen, workshops en cursussen leer je daar meer over.

Sinds oktober 2019 ben ik actief bestuurslid Stichting Boombehoud Vlaardingen. Ik ben NatuurWijzer, IVN Natuurgids, Herborist & Mycotherapeut. Ik heb de basisopleiding Kruidengeneeskunde afgerond bij Het Kruidenrijk in Haaren en een cursus Mycotherapie bij Zenchi.

Verder doe ik veel aan zelfstudie en ben ik van jongs af aan al bezig met mijn spirituele/persoonlijke ontwikkeling. Ik werk met reiki (2) energie, de elementen, de chakra’s, lichaamsgerichte oefeningen uit de yoga, bach bloesems, engelen, natuurwezens, plantenspirits en plantmedicijnen

Meer informatie over mij vind je op mijn linkedin profiel.

Liefs, Janneke

 

Opleidingen en cursussen:
Kruidengeneeskunde (4-jarige opleiding bij Het Kruidenrijk)
Reiki 1 & Tera Mai ™ Reiki 2
Werken met engelen incl. Tera Mai ™ Shakti Pac energie overdracht
Rite van de Baarmoeder (13e Munay-Ki rite of the womb)
Enneagram IntegratieKunde (EIK)
Tweedaagse Bach Bloesem cursus
Natuurwijzer (Natuurwijs)
Natuurgids (IVN)
Mycotherapeut (Zenchi)
Natuurcoach (Innersteps)