Wilde Kruiden wandelingen

Wildplukwandelingen

Er worden regelmatig kruidenwandelingen georganiseerd, o.a. in Voedselbos Vlaardingen, Avonturis in Maassluis, De Polderij/Weij Streekproeverij in Maassluis en op het Westerhonk in Monster. We zullen een wandeling maken waarbij Janneke zal vertellen over de geneeskracht en toepassingen van verschillende kruiden/vruchten/zaden/noten en soms maken we hier een wildplukhapje mee klaar. Liever een privé (gezins)wildplukwandeling of een bedrijfsuitje? Ook dat behoort tot de mogelijkheden! De wandelingen zijn te vinden in de agenda en bij de evenementen op Facebook.

(Magische) Kruidenworkshops
Wil je een wildplukwandeling combineren met een workshop? Ook dat is mogelijk! Denk aan een smudgespray maken met behulp van kruiden, etherische oliën en edelsteentjes. Ieder jaar rond Midzomer maken we een Kruidwis in de Broekpolder. Ook kunnen we een smudgestick, tinctuur of kruidenzout maken.

(Plantmedicijn) Ceremonies
Ik bied verschillende ceremonies aan, 1:1 of in kleine groepjes. Zo kun je de Rite van de baarmoeder ontvangen of je eigen Agua de Florida maken. Ook is het mogelijk om een psilocybine ceremonie bij te wonen. Er staan er momenteel meerdere gepland i.s.m. Maaike Borstboom. Neem voor meer informatie gerust contact op.