Natuurcoaching traject

Wil je je niet langer laten tegenhouden door angst, twijfel of onzekerheid? Wil je nu eindelijk dat ene doel bereiken? Wil je meer helderheid in een bepaalde situatie? Ben je er helemaal klaar voor om je droomleven te gaan leven, maar weet je niet hoe? Ik sta open voor jouw verhaal en help je graag om jouw pad (terug) te vinden tijdens een 1 op 1 traject ‘Dwalen met Aandacht’.

Dit is een Natuurcoaching traject van 5 sessies waarbij ik een stukje meeloop op jouw pad om te kijken waar je tegenaan loopt, wat je dromen zijn én hoe je die kunt bereiken. Tijdens de coaching sessies nemen we de tijd om in contact te komen met jezelf en met je natuur. Door gebruik te maken van de symboliek van de natuur, kom je uit je hoofd en in je hart. Iedere keer opnieuw ervaar ik dat dit tot diepe inzichten kan leiden. Alle antwoorden zitten in jou verborgen, ik help je met behulp van de natuur om je te verbinden met de plek waar deze antwoorden aanwezig zijn.

Praktisch
De sessies vinden plaats in de Broekpolder in Vlaardingen en duren gemiddeld 1 tot anderhalf uur. De investering in jezelf voor een traject van vijf sessies kost € 562,50 (het is mogelijk om in termijnen te betalen). Vaak zijn er vergoedingsmogelijkheden door de werkgever (bv. individueel keuzebudget, ontwikkelbudget of opleidingsbudget.) Ook kan coaching onderdeel uitmaken van het Plan van Aanpak (PvA) voor re-integratie als je langer dan 6 weken in de ziektewet zit of een Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP). Werk je als ZZP’er? Dan zijn de kosten aftrekbaar als bedrijfskosten binnen de inkomstenbelasting, check dit bij de belastingdienst.

Wil je eerst even telefonisch kennismaken of heb je een andere vraag? Stuur me dan gerust een mailtje.

Ik heb de opleiding ‘Natuurcoaching’ gevolgd bij Innersteps en werk volgens deze methode.

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Natuurcoaching.

 

Ervaringen van anderen:

“De natuurcoachingsessies hebben me verheldering gebracht op m’n huidige situatie en inzicht in m’n persoonlijke kwaliteiten. Je rustige uitstraling en fijne stem zorgen voor ontspanning, waardoor het makkelijker is om tot mezelf te komen. ”

“De coachingsessies bij Janneke zijn voor mij heel fijn geweest. Janneke is een goede luisteraar, ze kan goed samenvatten en heeft mij enorm goed geholpen om bij de kern van mijn vraagstuk te komen. Het stap voor stap toewerken naar verandering is prettig en zorgt voor een natuurlijke verandering. De sessies gaven mij stof tot nadenken en hebben helderheid gegeven. Ik kan het iedereen aanraden om het met Janneke van Het Dwaalspoor aan te gaan en duidelijkheid te vinden voor jezelf. ” – Andrea –