1 op 1 traject: Kruiden & Coaching

Een 1 : 1 traject waarbij ik al mijn kwaliteiten inzet om jou 2 maanden lang persoonlijk te ondersteunen! Dat doe ik door middel van een Natuurcoaching traject én kruidenadvies om je daarbij geestelijk en lichamelijk te ondersteunen. Hallo nieuwe jij!

We starten met een uitgebreid intakegesprek bij jou of mij thuis om je klachten te bespreken. Vervolgens maak ik een natuurgeneeskundig advies op maat incl. een kruidentinctuurcomplex speciaal voor jou gemaakt en een aantal kruidentheeën die passen bij je klachten. Indien nodig komt daar nog een medicinale paddenstoelen extract bij. Daarnaast ontvang je tips over voeding en leefstijl.

Vervolgens starten we het natuurcoaching traject waarbij we de Broekpolder induiken om te vertragen en verbinden zodat je de boodschappen uit de natuur kunt ontvangen die jou de inzichten gaan geven die je nodig hebt om je pad (terug) te vinden. In vijf sessies ga je onderzoeken waar je tegenaan loopt, voelen wat je verlangens zijn en ontdekken hoe je je verlangens kunt bereiken.

Doordat we coaching combineren met kruiden kom je gemakkelijker tot de oorzaak van je klachten en zul je verbanden gaan ontdekken en ervaren tussen je gedachten en gevoelens en het effect daarvan op je fysieke lichaam. Door de disbalans op een holistische manier aan te pakken, kunnen klachten niet alleen opgelost worden, maar ook in de toekomst voorkomen worden.

Dit traject is niet voor iedereen! Het is alleen voor jou als jij bereid bent de verantwoordelijkheid te dragen voor de situatie waar je je momenteel in bevindt en wanneer je bereid bent om je voor de volle 100% in te zetten om je dromen en doelen te bereiken. Maar… je hoeft het niet alleen te doen!

Twee maanden lang krijg jij mijn persoonlijke begeleiding en kun je gebruik maken van alle kruidenkennis en ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan.

Ben jij toe aan verandering en bereid om dit avontuur samen aan te gaan?

Inclusief:
● Uitgebreid intakegesprek/consult
● Hand-out met natuurgeneeskundig advies op maat
● Kruiden tinctuurcomplex op maat
● Medicinale paddenstoelen extract indien nodig
● Verschillende kruidentheeën
● Vervolgconsult na 3 weken en na 6 weken
● Natuurcoaching traject (5 x)

BONUS: 1:1 coaching (online) een maand na het traject is afgelopen.

Aan het einde van het traject:
● Ervaar je meer verbinding met jezelf, je intuïtie en je omgeving.
● Kies je vol vertrouwen wat goed is voor JOU!
● Maak je gezonde(re) keuzes voor je lichaam en je geest.
● Ervaar je meer rust, meer energie én meer focus op jouw doel(en)

Investering in jezelf: €1111,-

LET OP: Ik neem beperkt 1:1 trajecten aan, zodat ik alle tijd en ruimte heb voor jou.

Voel jij een JA! Als je dit leest? Geef je dan snel op!

Twijfel je nog of het bij je past? Stuur me een mailtje en ik bel je terug.

Ervaringen van anderen:

“De natuurcoachingsessies hebben me verheldering gebracht op m’n huidige situatie en inzicht in m’n persoonlijke kwaliteiten. Je rustige uitstraling en fijne stem zorgen voor ontspanning, waardoor het makkelijker is om tot mezelf te komen. ”

“De coachingsessies bij Janneke zijn voor mij heel fijn geweest. Janneke is een goede luisteraar, ze kan goed samenvatten en heeft mij enorm goed geholpen om bij de kern van mijn vraagstuk te komen. Het stap voor stap toewerken naar verandering is prettig en zorgt voor een natuurlijke verandering. De sessies gaven mij stof tot nadenken en hebben helderheid gegeven. Ik kan het iedereen aanraden om het met Janneke van Het Dwaalspoor aan te gaan en duidelijkheid te vinden voor jezelf. ” – Andrea –